In de kijker

"Zie je van Brugge ..."

De Kring laat zich zien!Buiten de noodzakelijke Algemene Statutaire vergadering, lijkt de aprilmaand misschien een beetje 'stil' wat kringactiviteit betreft. Maar dat is geen correct beeld. Het hart van de Kring klopt, ook als we er niet expliciet op letten.

Op 25 april haalde ANZAC - Day de belangstelling op alle media. De herdenking van de rampzalige landing in Gallipoli door de Australische troepen, 100 jaar geleden, was dit keer beslist geen 'gewone' bijeenkomst. Prominenten van binnen- en buitenland woonden dit ochtenlijke spectakel bij, waarbij de zonsopgang fungeert als bijzonder sfeerelement. Ook onze Kring droeg zijn steentje bij, solidair met het lot van alle mannen en vrouwen onder de wapens. Het koste ons wat zoekwerk om 'onze' boys ter plaatse op te sporen in al het beschikbare fotomateriaal, maar we hebben ze gevonden (zie bovenstaande foto). Meer sfeerbeelden zijn op het Web te vinden bij Het Laatste Nieuws.

De dag vóór het spektakel, lieten onze members zich ook opmerken in Dunkerque. Tijdens de schietcompetitie FraBe, wisten we flink wat eervolle plaatsen in te nemen, zowel individueel als in groep. Er zit talent in de Kring.

Als er straks misschien geen reservisten meer zijn, kunnen we nog altijd een 'schutterij' opstarten?

Allee, we zijn goe bezig. Pluim voor iedereen die heeft bijgedragen aan het profileren van onze Kring EN de Belgische Reservisten.

Vz@ROO-West