In de kijker

Barbecue met TIR 28 augustus 2010

Het was weer dik in orde! Voor onze traditionele afsluiter van het zomerverlof kwamen heel wat  leden naar Knokke voor een gezamelijke barbecue-hap en een vriendschappelijke schietcompetitie met pistool (9mm) en revolver (.38). Omdat we dit graag als een familie-activiteit zien was er ook gelegenheid om de vaardigheid met het airsoft - pistool te beproeven. Iets wat vooral bij het jonge volkje goed in de smaak is gevallen.

Blijkbaar waren onze leden goed uitgerust na de voorbije vakantie, want de punten van het schietvertier lagen vrij hoog. Zoiets staat garant voor extra spanning bij de competitie. In vergelijking met de resultaten van vorig jaar haalden alle schutters een hogere score. Misschien zorgt de prijzenselectie ook voor wat aanmoediging. Dit jaar waren er weer enkele wijnassortimentjes voor fijnproevers en kaartjes voor de kinepolis; voor de gelegenheid aangevuld met een bijzonder handig zakmes.

De lauraten van de competitie:

De Barbecue was natuurlijk ook niet mis. Er is lekker gegeten en gedronken. We hebben uitgebreid kunnen babbelen met elkaar, en de sfeer was prima. Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar doen we dat opnieuw. Schrijf het maar al in de agenda: zaterdag 27 augustus 2011. Zelfde plaats, zelfde formule!

See you there.

Vz@roo-west.be